Antena 3 Suceava Sport LPS Suceava s-a clasat pe locul al patrulea la Faza națională a ONSS la volei băieți-liceu

LPS Suceava s-a clasat pe locul al patrulea la Faza națională a ONSS la volei băieți-liceu

Opt echipe de liceu din județe diferite ale țării s-au confruntat în perioada 23-26 mai la București pentru podiumul din cadrul fazei naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Liceul cu Program Sportiv din Suceava a încheiat competiția pe locul al patrulea după ce a cedat în finala mică în fața echipei Colegiul Național “Avram Iancu” Ștei din județul Bihor.

de Lăcrimioara Flutur    |   

În perioada 23-26 mai, Bucureștiul a fost gazda fazei naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei băieți-liceu. Competiția a adunat cele mai bune echipe de liceu din țară. Opt echipe din județe diferite ale României au luptat pentru un loc pe podium.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kx6I0VpUNqQ?si=ndAHGlSRwpm2T8Dc&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Echipa pregătită de Bogdan Macsim, dar condusă la acest turneu de profesorul Vasile Moșuc și-a depășit așteptările și s-a clasat pe locul IV. Deși a pierdut finala mică în fața echipei din Ștei cu scorul de 2-0 la seturi, performanța formației sucevene rămâne una notabilă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe primul loc s-a clasat Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilaurian” Dej, pe locul second Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I din București, iar podiumul a fost completat de Colegiul Național “Avram Iancu” Ștei din Bihor.

Subiecte în articol: LPS suceava volei loc patru
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile