Antena 3 Suceava Social ”Natura prin obiectiv”, la galeria de artă ”Art la Burdujeni”

”Natura prin obiectiv”, la galeria de artă ”Art la Burdujeni”

Ziua mediului este sărbătorită în fiecare an, pe 5 iunie. Cu ocazia acestei zile, astăzi a fost organizată expoziția de fotografie ”Natură prin obiectiv” la Spitalul Județean Suceava, secția de psihiatrie. Participanți la acest eveniment au fost fotografii : Codrin Anton și Răzvan Petri.

de Andrei Munteanu    |   

Vernisajul expoziției de fotografie ,,Natura prin obiectiv” a avut loc miercuri, de ziua Mediului, la Spitalul de psihiatrie, iar imaginile expuse au fost ale celor trei fotografi Codrin Anton, Răzvan Petri și May-May Meijer. Fotografiile surprind frumusețea naturii în toate formele sale, de la peisaje montane spectaculoase până la vietăți sălbatice din Bucovina și nu numai.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La eveniment Codrin Anton și-a exprimat bucuria de a participa la acest vernisaj, si a precizat ca Bucovina este minunata, prin tot ceea ce ne oferă.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/sQDLNQu82Rw?si=b6Ezvj1WIcyxeNdh&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

În același timp, caricaturistul Mihai Pânzaru PIM s-a declarat bucuros, deoarece evenimentul a putut fi realizat, cu ajutorul celor doi fotografi.

Evenimentul este un bun prilej pentru iubitorii de fotografie și frumos, iar cei doritori vor avea timp să vină la expoziție până pe 30 iunie.

Subiecte în articol: ziua mediului expozitie fotografie
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile