Antena 3 Suceava Actualitate Patru șoferi cu permisele suspendate, depistați în aceeași zi de polițiștii de frontieră

Patru șoferi cu permisele suspendate, depistați în aceeași zi de polițiștii de frontieră

Patru șoferi au fost depistați de către oamenii legii cu permisele suspendate în mai multe puncte de trecere a frontierei din țara noastră. Poliția de Frontieră Vișeu de Sus, Punctul de Trecere a Frontierei Petea și Punctul de Trecere a Frontierei Siret sunt locurile unde cei patru șoferi au fost depistați.

de Andrei Munteanu    |   

Polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au realizat joi misiuni specifice și au oprit pentru control în trafic două autovehicule. Prima surpriză a polițiștilor a fost în localitatea Borșa, iar cealaltă în Moisei. În urma verificărilor efectuate de către oamenii legii, cei doi șoferi, un cetățean de 34 de ani din județul Botoșani și un bărbat de 68 de ani din Cluj, aveau permisele de conducere suspendate.

Surprizele au continuat pentru polițiști, iar tot în aceeași zi, un al treilea bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Satu Mare, a fost oprit pentru formalitățile de control. Și în acest caz, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul avea permisul suspendat de pe 27 iulie.

Și a patra persoană oprită de polițiști în Punctul de Trecere a Frontierei Siret a fost depistată de aceștia cu permisul suspendat din 23 iulie.

În toate cele patru cazuri, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

 

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile