Antena 3 Suceava Actualitate PSD Suceava strânge semnături pentru alegerile din 2024

PSD Suceava strânge semnături pentru alegerile din 2024

Românii se pregătesc pentru cele mai importante alegeri ale anului, iar întrebarea de pe buzele tuturor este: cine va fi noul președinte al României? La Suceava, Partidul Social Democrat a continuat astăzi campania de strângere de semnături. Pentru mulți, viitorul președinte trebuie să fie atent la nevoile oamenilor, iar comunitatea suceveană își dorește ca acesta să producă o schimbare în bine.

de Andrei Munteanu    |   

Alegerea noului președinte al României este unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an. La Suceava, președinta Organizației Femeilor Social-Democrate, Larisa Blanari, împreună cu întreaga echipă PSD, a fost printre oameni pentru a strânge semnături în susținerea lui Marcel Ciolacu.

 

Organizația Femeilor Social-Democrate din Suceava își dorește ca noul președinte să aducă schimbări pozitive în județ, subliniind că liderul țării trebuie să fie o persoană de bună credință. Dorința Partidului Social Democrat este în armonie cu așteptările sucevenilor, care își doresc o schimbare în bine. Echipa PSD se angajează să aducă această schimbare.

 

Suntem astăzi în centrul SUCEVEI și vom fi și în zilele următoare pentru strângerea de semnături pentru candidatul nostru al PSD la funcția de președinte al României. Și credem că Marcel Ciolacu va fi președintele României pentru că după 20 de ani și e nevoie și merităm să avem un președinte PSD.

Cred că președintele României, viitorul președinte al României trebuie să fie un om cinstit, cu frică de Dumnezeu și căruia să îi pese de oameni. Așa cum este Marcel Ciolacu, pe care noi PSD îl susținem. Ne dorim să schimbăm doar ce nu este în regulă și speranța noastră este că, stând de vorbă cu oamenii, vom reuși să facem asta, pentru că aceste alegeri, cele trei duminici, 24 noiembrie, 1 decembrie și 8 decembrie, nu sunt doar despre politică și doar despre alegeri. E vorba, de fapt, despre viitorul județului și al României, de data aceasta, astfel încât oamenii să conteze. Aceasta este dorința noastră, ca prezența la vot să fie foarte mare, pentru că odată, la patru ani, au dreptul să voteze și îi îndemn pe toți ce veni să facă asta.

a transmis Larisa Blanari, președinta OFSD Suceava. 

Cele două tururi de alegeri, așteptate cu nerăbdare de toți românii, vor avea loc pe 24 noiembrie și 8 decembrie. Românii sunt invitați să participe la urne pentru a contribui la schimbarea în bine a întregii țări.

 

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile