Antena 3 Suceava Actualitate Rudele familiei Lăzărescu au presimțit tragedia

Rudele familiei Lăzărescu au presimțit tragedia

Rudele și apropiații familiei Lăzărescu din comuna Volovăț, familia care a fost implicată luni dimineață într-un accident rutier cumplit în localitatea Cumpărătura și în urma căruia toți cei patru membri și-au pierdut viața, au precizat că au avut presimțiri că se va întâmpla ceva rău familiei care se întorcea acasă. Lacrimile nu contenesc pe obrajii rudelor, iar durerea le gâtuie glasurile.

de Daniela Năsui    |   

O familie din județul Suceava a avut parte de un final tragic, în drum spre casă. Ancuța, Costel Lăzărescu și cei doi copii ai lor se întorceau de pe litoralul românesc. Pe drum, mașina lor s-a defectat, motiv pentru care au apelat la serviciul de tractări.

La câțiva zeci de kilometri de destinație, familia și șoferul care transporta mașina avariată au murit într-un cumplit accident rutier. Mama femeii a presimțit tragedia de luni dimineață, iar fratele victimei chiar i-a sfătuit să rămână la un hotel până găsesc o mașină să le tracteze autoturismul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact cum s-a întâmplat nenorocirea.

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile