Antena 3 Suceava Regional Școala Gimnazială Verești a organizat Flashmob-ul „Plus armonie, minus violență”

Școala Gimnazială Verești a organizat Flashmob-ul „Plus armonie, minus violență”

Flashmob-ul „Plus armonie, minus violență” a fost organizat vineri, 31 mai, începând cu ora 12:00, la Școala Gimnazială Verești. În cadrul evenimentului s-a urmărit promovarea colaborării și întrajutorării în rândul elevilor. Evenimentul a fost coordonat de către profesoara Butnariu Elena, sub îndrumarea căreia elevii au pregătit activități pline de energie și semnificație, ce au atras atenția asupra importanței unui mediu școlar armonios și prietenos.

de Andrei Munteanu    |   

Școala Gimnazială Verești, a organizat vineri, 31 mai, Flashmob-ul „Plus armonie, minus violență”. În cadrul evenimentului organizatorii și-au dorit să creeze un mediu plăcut în rândul elevilor, iar evenimentul a fost coordonat de profesoara Butnariu Elena, sub îndrumarea căreia elevii au pregătit o activitate plină de energie și semnificație.

Potrivit organizatorilor, evenimentul s-a bucurat de participarea ONG-ului „Aripi în Europa„ din Fălticeni, ceea ce a adus evenimentului un plus de profesionalism și entuziasm.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, voluntarii au demonstrat abilități excelente, o bună organizare și multă răbdare, toate acestea alături de dedicarea în lucrul cu copiii. Astfel aceștia au reușit să creeze o atmosferă de colaborare, înțelegere și toleranță.

Flashmob-ul s-a dovedit a fi unul de succes, iar participanții, elevi și profesori deopotrivă, s-au bucurat. Mesajul acestui eveniment a fost unul clar: violența nu are loc în mediul școlar, iar prin artă și mișcare, elevii pot învăța să interacționeze într-un mod pozitiv, constructive și armonios.

Evenimentul a reușit să devină pentru participanți mai mult decât un simplu flashmob. Acesta a devenit o lecție de viață pentru toți cei implicați. În cadrul flashmob-ului elevii au înțeles importanța muncii în echipă, iar profesorii și voluntari au demonstrat că schimbarea este posibilă doar prin voință și colaborare.  

Subiecte în articol: scoala flashmob educatie
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile