Antena 3 Suceava Sport Se încinge lupta pentru promovare în liga a V-a

Se încinge lupta pentru promovare în liga a V-a

Polul Nord Brodina, Releul Mihoveni Șcheia, Sporting Siminicea și Voința Zvoriștea sunt echipele care se vor bate pentru primul loc până în ultima etapă în Seria I a Ligii a V-a. În Seria a II-a, lucrurile par să fie clare în privința campioanei. Larix Dornișoara a câștigat fără emoții derby-ul cu Juniorul Fălticeni și este cu un pas și jumătate în Liga a IV-a.

de Redacție Antena 3 Suceava    |   

Victoria grupării Releul Mihoveni Șcheia cu scorul de 4-0 în derby-ul cu Polul Nord Brodina a reaprins speranțele pentru celelalte contra-candidate la titlu în Seria I a Ligii a V-a.

Patru echipe speră să obțină promovarea la finalul acestui sezon, iar cele trei meciuri rămase devin decisive. Polul Nord Brodina, Releul Mihoveni Șcheia, Sporting Siminicea și Voința Zvoriștea sunt echipele care ocupă primele patru locuri în clasamentul Seriei I, iar diferența dintre locul întâi și patru este de doar două puncte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 În Seria a II-a a Ligii a V-a, lucrurile par să fie clare după victoria liderului Larix Dornișoara în derby-ul de pe teren propriu cu ocupanta locului secund, Juniorul Fălticeni, scor 4-2. În urma acestui rezultat, cele două echipe sunt despărțite în clasament de 8 puncte, ceea ce face aproape imposibil ca gruparea din Poiana Stampei să clacheze în următoarele jocuri. Vasile Luci cu o dublă, Marius Conțofan și Cristian Frunză au fost jucătorii care au înscris pentru echipa gazdă, în timp ce pentru fălticeneni au punctat Ovidiu Cristea și Tudor Racocea, ambii din penalty.

 

Subiecte în articol: lupta promovare victorie
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile