Antena 3 Suceava Actualitate Serpentinele, în plin proces de reabilitare

Serpentinele, în plin proces de reabilitare

Serpentinele sunt în plin proces de reabilitare. Lucrările vizează ambele străzi care formează această zonă începând cu strada Nicolae Labiș, de la intersecția cu strada Cernăuți până la strada Traian Vuia.

de Lăcrimioara Flutur    |   

În municipiul Suceava, zona cunoscută sub numele de Serpentine este acum în plin proces de reabilitare. Lucrările vizează reabilitarea ambelor străzi care formează această zonă, începând cu strada Nicolae Labiș, de la intersecția cu strada Cernăuți până la strada Traian Vuia.

Lucian HARȘOVSCHI- viceprimar municipiul Suceava:

”Am început o nouă lucrare de reabilitare stradală, de data aceasta pe strada Nicolae Labiș, acea porțiune de serpentine care merge din str. Cernăuți și până în str. Traian Vuia, pe care o reabilităm și o modernizăm. Facem trotuare, punem strat asfaltic, mai rezolvăm mici probleme care apar ici-colo”

 În continuare, lucrările se vor extinde și pe strada Mircea Șeptilici, partea superioară a Serpentinelor. Pe strada Nicolae Labiș vor fi înlocuite 37 de capace de canalizare și 14 guri de scurgere, se vor construi trotuarele și se va aplica un nou covor asfaltic pe o lungime de 610 metri și o lățime de 7 metri.

Subiecte în articol: serpentine proces reabilitare
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile