Antena 3 Suceava Actualitate Sesizați orice încălcare a legii electorale la 112

Sesizați orice încălcare a legii electorale la 112

La nivelul judeţului Suceava, procesul de votare a început și până la ora 14:00 au fost semnalate prin diverse moduri de sesizare 20 de posibile incidente sau fapte ilegale în context electoral.

de Redacție Antena 3 Suceava    |   

Toate sesizările cu caracter electoral primite sunt gestionate corespunzător și în mod echidistant, după încheierea verificărilor urmând a se stabili care dintre acestea se confirmă. Până la acest moment, au fost întocmite 2 dosare penale și s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale pentru fapte prevăzute de legislația electorală, a transmis Centrul de Comunicare Județean Suceava.

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Suceava desfășoară activități, în sistem integrat, pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiții de siguranță și pentru a verifica și sancționa cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale, cu respectarea principiilor care guvernează conduita profesională: legalitate, echidistanță, imparțialitate, disponibilitate și cu prioritatea interesului public.

 

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile