Antena 3 Suceava Actualitate Solidaritate în fața dezastrului: Un fălticenean strânge donații pentru victimele viiturilor din Galați

Solidaritate în fața dezastrului: Un fălticenean strânge donații pentru victimele viiturilor din Galați

Imagini devastatoare și suferințele celor din Galați au stârnit o mobilizare impresionantă. Un bărbat din Fălticeni a pornit o campanie de donații pentru sinistrați, după ce a văzut greutățile prin care trec aceștia din cauza viiturilor. Marți, aproape de miezul nopții, l-am găsit încă la camion, pregătit să strângă donațiile care vor ajunge în mâinile celor afectați.

de Andrei Munteanu    |   

Un tir și dorința de a-și ajuta semenii. După ce a văzut încercările care îi încearcă pe oamenii după catastrofa, Constantin Anghelescu a luat inițiativa și a început  o campanie de donații care va ajunge la oamenii ce trec prin momente dificile în urma inundațiilor.

Fălticeneanul a început strângerea de donații marți după-amiază, iar noi l-am găsit pe strada Armatei din Fălticeni chiar și aproape de miezul nopții. Potrivit lui Constantin, va rămâne acolo până miercuri seara, după care va porni cu donațiile spre Galați, acolo unde viitura din weekend a lăsat numeroși oameni fie fără cei dragi, fie fără un acoperiș deasupra capului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Gestul fălticeneanului a fost primit cu bucurie de către oamenii din comunitate, donațiile au început să se strângă, iar bărbatul le mulțumește tuturor celor care contribuie pentru a veni în ajutorul celor încercați în aceste momente. 

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile