Antena 3 Suceava Sport Suceveanul Albert Hofman va evolua la Oțelul Galați în următorul sezon al SuperLigii

Suceveanul Albert Hofman va evolua la Oțelul Galați în următorul sezon al SuperLigii

Universitatea Cluj a anunțat recent că a ajuns la un acord cu formația Oțelul Galați pentru împrumutul atacantului Albert Hofman. Jucătorul sucevean în vârstă de 21 de ani va evolua pentru fosta campioană a României până la finalul sezonului 2024-2025, când se va întoarce la echipa ardeleană. În cei doi ani petrecuți la Universitatea Cluj, Hofman a marcat 7 goluri în cele 39 de partide în care a fost utilizat și a contribuit cu 2 assist-uri.

de Redacție Antena 3 Suceava    |   

Transferul la Oțelul Galați reprezintă o nouă oportunitate pentru Albert Hofman de a se afirma și de a evolua mai mult în primul eșalon fotbalistic. Conform site-ului oficial al clubului gălățean, Hofman se află deja în lotul echipei care participă la un stagiu de pregătire montan la Vatra Dornei.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/YO3GCn7z8P4?si=lL-kJx4QH-Q8tRFH&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

În cei doi ani petrecuți la Universitatea Cluj, Hofman a marcat 7 goluri în cele 39 de partide în care a fost utilizat și a contribuit cu 2 assist-uri. Dintre aceste meciuri, 8 au fost în Superliga, 28 în Liga a II-a, iar 3 în Cupa României.

În partea a doua a sezonului precedent, atacantul a fost împrumutat la Unirea Dej, unde a reușit să înscrie 3 goluri în 10 partide. Pe lângă evoluțiile sale în competițiile interne, Hofman are și 10 prezențe în naționala Under-19 a României, pentru care a marcat de două ori. De asemenea, el este eligibil pentru regula Under-21, un aspect important pentru echipele din primele două ligi din România, care sunt obligate să utilizeze jucători tineri în teren.

Subiecte în articol: sucevean sezon sport
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile