Antena 3 Suceava Actualitate Tânăr bătut crunt în fața gării din Dornești

Tânăr bătut crunt în fața gării din Dornești

Un tânăr de 33 de ani, din Rădăuți, a fost atacat violent în apropierea clădirii gării din Dornești. Grupul de agresori, format din 7 indivizi. Victima, practicant de kickboxing, a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți cu multiple leziuni. Polițiștii investighează cazul ca o tentativă de omor.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Un grav caz de agresiune a avut loc la Dornești, în apropierea clădirii gării, chiar în fața unui bar situat peste drum de stația CFR. Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Rădăuți, a fost brutal atacat de un grup de agresori, alcătuit din nu mai puțin de 7 indivizi. Surse judiciare au dezvăluit că aceasta a fost o răfuială între grupuri, iar indivizii implicați sunt cunoscuți pentru activități precum contrabanda, furturile și traficul cu mașini.

Victima, care este practicant de kickboxing, a stârnit frica în grupul advers, motiv pentru care 7 indivizi au participat la atacul din seara de joi. După un apel la numărul de urgență 112, tânărul agresat a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Acum bărbații sunt cercetați pentru infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, iar după continuarea activităților de cercetare penală, polițiștii au emis 5 mandate de aducere pentru bărbații implicați în agresiune. În final, doi dintre agresori, un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 18 ani, au fost reținuți.

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile