Antena 3 Suceava Regional Transportul Metropolitan disponibil de la 1 septembrie în cele 8 localități

Transportul Metropolitan disponibil de la 1 septembrie în cele 8 localități

Transportul Metropolitan va fi disponibil în cele 8 localități, de la 1 septembrie, chiar dacă autobaza nu va fi finalizată până atunci. Primarul Ion Lungu a transmis că cele 50 de autobuze sunt în Ilfov și se echipează cu sistemele necesare și vor ajunge la Suceava până pe 31 iulie.

de Andrei Munteanu    |   

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că proiectul pentru transportul metropolitan este tot mai aproape de finalizare.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/X02sF5t_ZzU?si=xc202xjWgK3cfitW&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Conform declarațiilor sale, începând cu 1 septembrie, cele 50 de autobuze achiziționate vor fi pe traseu, deservind localitățile Salcea, Adâncata, Mitoc, Pătrăuți, Șcheia, Moara, Ipotești și Bosanci.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ion Lungu a mai menționat că, la stația din Burdujeni, se vor căuta soluții pentru amenajarea unei parcări provizorii. Până la finalizarea autobazei, autobuzele vor fi încărcate în această parcare temporară.

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile