Antena 3 Suceava Actualitate Trei accidente rutiere în aceeași zi, în trei localități sucevene

Trei accidente rutiere în aceeași zi, în trei localități sucevene

Trei accidente rutiere au avut loc în decursul zilei de sâmbătă în localitățile Ilișești, Milișăuți și Vama, toate cauzate de neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în aceste incidente.

de Paul Ciurari    |   

Un autovehicul de transport marfă s-a răsturnat, sâmbătă dimineața, în afara părții carosabile între localitățile Ilișești și Păltinoasa. Potrivit pompierilor suceveni la fața locului au fost identificate două victime, conștiente și cooperante, care au fost monitorizate de către echipajele medicale și paramedicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

 

Un alt accident s-a petercut pe raza localității Milișăuți unde șoferul unui tir a pierdut controlul volanului și a intrat în curtea unei case. Din fericire nici o persoană nu a fost lovită sau rănită, doar gardul proprietarului a fost culcat la pământ. Pagube materiale s-au înregistrat și pentru autotrenul care a provocat evenimentul rutier.

 

În localitatea Vama, un alt șofer  care conducea un autotren nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a plonjat direct într-o locuință aflată la marginea drumului. Înafară de sperietura puternică a proprietarilor și a persoanelor aflate în traffic, partea din față a locuinței gospodarilor din Vama a fost distrusă, iar reparațiile vor fi cel mai probabil suportate de șoferul neatent. Cât privește daunele autotrenului, conducătorul auto le va suporta și pe acestea.

Subiecte în articol: accident rutier weekend aceeași zi
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile