Antena 3 Suceava Actualitate Un localnic și-a trasat propria trecere de pietoni

Un localnic și-a trasat propria trecere de pietoni

Nerăbdător să ajungă cât mai rapid și în siguranță la birt, un localnic din Arbore și-a trasat propria trecere de pietoni pe drumul județean. Isprava sa a fost primită cu entuziasm de prietenii de pahar, cu scepticism de ceilalți localnici și cu îngrijorare din partea autorităților. Mai mult, această glumiță s-a lăsat inclusiv cu o plângere din partea primarului față de polițiști, la Corpul de Control al Ministrului de Interne. Cert este că bărbatul de 44 de ani s-a ales acum cu un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

de Paul Ciurari    |   

Pentru că mașinile obișnuiesc să circule cu viteză prin dreptul barului, Lucian Florin s-a decis să facă ceva. A pus mâna pe o bidinea, niște var lavabil și câteva minute mai târziu și-a trasat propria trecere de pietoni, în aplauzele prietenilor.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/OH1bRqAXCtk?si=pr-hm3Ifc1KHp1B2&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Unele mașini chiar par să reacționeze atunci când văd această trecere de pietoni răsărită peste noapte pe drumul județean. Dacă între localnici părerile sunt împărțite, autoritățile locale s-au înfuriat și au făcut plângere împotriva polițiștilor, despre care spun că nu își fac treaba. Totuși poliția s-a autosesizat după ce imaginile cu trasarea noii treceri de pietoni au devenit virale în mediul online.

După ce în urmă cu câțiva ani localnicii din Marginea și-au făcut propriul pod și s-au ales cu un dosar penal, acum a venit rândul unui localnicului din Arbore care va trebui să răspundă în fața legii. Dar dacă data trecută construcția era pentru binele tuturor, acum trecerea de pietoni a fost trasată să faciliteze accesul cât mai facil la o cârciumă.

 

 

 

Subiecte în articol: trecere de pietoni localnic autor Arbore
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile