Antena 3 Suceava Actualitate USV Suceava organizează Marșul Absolvenților, joi 13 iunie

USV Suceava organizează Marșul Absolvenților, joi 13 iunie

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, împreună cu Casa de Cultură a Sindicatelor organizează joi, 13 iunie, Festivitatea de absolvire, care va cuprinde și Marșul Absolvenților. Evenimentul va fi un prilej de bucurie pentru studenți, deoarece la acesta va fi prezentă și artista MIRA.

de Andrei Munteanu    |   

Studenții Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava se pregătesc cu emoții mari pentru Festivitatea de Absolvire și Marșul Absolvenților. Evenimentul organizat joi, 13 iunie, este la a VIII-a ediție și va aduce momente emoționante, dar și de bucurie printre absolvenți, deoarece la eveniment va fi prezentă Mira.

Absolvenții vor pleca din Campusul USV la ora 18:00 și se vor deplasa către centrul municipiului Suceava, iar la ora 18:30 va începe Festivitatea de Absolvire. Invitatul special la eveniment va fi Andrei Nagy, reprezentantul companiei de software UiPath.

În cadrul ceremoniei, șefii de promoție ai celor 11 facultăți sucevene vor urca pe scenă și vor împărtăși comunității locale și regionale mesajul lor, în acest moment important al parcursului academic și profesional.

Subiecte în articol: usv Marșul Absolvenților
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile