Antena 3 Suceava Sport Andrei Cîmpan este culturistul sucevean care a uimit o lume întreagă

Andrei Cîmpan este culturistul sucevean care a uimit o lume întreagă

A crezut în el, a muncit și a știut că într-o zi nimic nu-l va opri să ajungă pe podium la competițiile naționale și internaționale. Deși are o dizabilitate, un picior mai lung și unul mai scurt, a reușit să ofere o lecție întregii lumi. Recent a devenit vice-campion european la categoria Men’s Bodybuilding Wheelchair. Este povestea lui Andrei Cîmpan, un tânăr de numai 23 de ani, care visează ca într-o zi să-și bată propriile recorduri.

Andrei Cîmpan este culturistul sucevean care a uimit o lume întreagă
14 Mai 2024   •   16:06

Are deja un palmares impresionant, însă știe că poate mai mult. Visul lui Andrei a devenit realitate după ani de muncă, efort, dar și multă dorință. A călcat pentru prima dată în sală la vârsta de 16 ani, iar acum are 23 de ani și își dorește să-și facă familia și prietenii mândrii de el. Dizabilitatea pe care o are nu l-a împiedicat să facă sport de performanță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe lângă titlul de vice-campion European cucerit recent la competiția care a avut loc în Spania, Andrei mai deține un titlu de campion mondial în 2021, unul de vicecampion mondial în 2022 și două titluri de campion european, în 2021 și 2022, iar pentru el să facă parte din lotul național reprezintă un sentiment de mândrie.

În prezent, Andrei se pregătește să participe la Romanian International Grand Prix care va avea loc în perioada 17-18 mai, iar mai apoi la Campionatul Mondial care se va desfășura în Iran în perioada 25-29 septembrie.

Subiecte în articol: andrei cîmpan sport culturism

x close