Antena 3 Suceava Sport Bucovina Rădăuți a devenit matematic campioană seriei I a ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a devenit matematic campioană seriei I a ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a devenit matematic campioana Seriei I a Ligii a III-a după ce a terminat neînvinsă meciul cu CSM Bacău de pe teren propriu. Rădăuțenii au remizat scor 1-1 cu principala contra-candidată la primul loc. Ambele formații vor merge însă cot-la-cot în semifinalele barajului de promovare pentru Liga a II-a. În drumul spre finală, formația antrenată de Ovidiu Murariu o va trebui să treacă de CSM Focșani.

Bucovina Rădăuți a devenit matematic campioană seriei I a ligii a III-a
de Andrei Munteanu    |    14 Mai 2024   •   10:15

În penultima rundă a play-off-ului Seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți și-a adjudecat titlul de campioană în partida cu CSM Bacău disputată în fața propriilor suporteri. Băcăuanii au deschis scorul în minutul 3 prin Răzvan Adăscăliței, însă gruparea antrenată de Ovidiu Murariu a restabilit egalitatea în minutul 18 în urma unui penalty transformat de Ionel Stoian. Rezultatul s-a păstrat până la finalul partidei, iar jucătorii rădăuțeni au sărbătorit împreună cu suporterii câștigarea Seriei I.

În urma acestui rezultat, rădăuțenii și-au aflat adversara în semifinalele barajului de promovare în Liga a III-a. Astfel, trupa antrenată de Ovidiu Murariu va trebui să înfrunte gruparea CSM Focșani. Meciul tur va avea loc în deplasare pe 22 mai, iar returul este programat să se dispute pe 25 mai.

Subiecte în articol: sport campioana

x close