Antena 3 Suceava Sport Fotbalistul sucevean Marius Antoche a semnat cu nou-promovata din Liga I, Unirea Slobozia

Fotbalistul sucevean Marius Antoche a semnat cu nou-promovata din Liga I, Unirea Slobozia

Fotbalistul sucevean Marius Antoche și-a găsit o nouă echipă după despărțirea de gruparea Hermannstadt. Mijlocașul defensiv în vârstă de 31 de ani a semnat un contract pe o perioadă de un an cu nou promovata Unirea Slobozia. Gruparea ialomițeană va evolua pentru prima dată în istorie în Liga I.

Fotbalistul sucevean Marius Antoche a semnat cu nou-promovata din Liga I, Unirea Slobozia
de Redacție Antena 3 Suceava    |    17 Mai 2024   •   18:56

Antrenorul Adrian Mihalcea a început campania de transferuri pentru noul sezon, iar primul jucător cu care ialomițenii au decis să se întărească este suceveanul Marius Antoche.

Fostul mijlocaș defensiv al celor de la Hermannstadt a semnat pe o perioadă de un an. În vârstă de 31 de ani, Marius Antoche s-a născut la Vatra Dornei și a făcut primii pași în fotbal la clubul Bistrița Broșteni. La 14 ani a ajuns la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, după ce a fost remarcat la o acțiune din campania „Vreau să fiu mare”, desfășurată la Iași.

Mijlocașul defensiv și-a continuat junioratul la Sportul Studențesc, după care a mai jucat pentru CS Otopeni, CS Balotești, Unirea Tărlungeni, Petrolul Ploiești, Farul Constanța și Hermannstadt. Marius Antoche a fost legitimat în ultimele trei sezoane la gruparea sibiană, cu care a și debutat în Superligă, la finalul ediției de campionat 2021-2022.

Subiecte în articol: sport fotbal nou

x close