Antena 3 Suceava Sport Juniorul Suceava, de trei ori pe podium la Junior Cup Botoșani

Juniorul Suceava, de trei ori pe podium la Junior Cup Botoșani

În primul weekend la Junior Cup Botoșani, ediția a IV-a, grupele 2012, 2014 și 2016 ale clubului Juniorul Suceava au demonstrat din nou că sunt printre cele mai bune din regiune. Cele trei echipe participante pregătite de antrenorii Andrei Ițco, Bogdan Pantea și Adrian Stîncă au urcat pe podium la finalul competiției. Ediția din acest an a Junior Cup Botoșani a reunit zeci de echipe din Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Sălaj, Vaslui, dar și din Republica Moldova.

Juniorul Suceava, de trei ori pe podium la Junior Cup Botoșani
de Daniela Năsui    |    13 Iun 2024   •   10:06

Cea mai tânără echipă a clubului, grupa de 2016, preluată recent de Andrei Itco, a reușit să câștige trofeul la categoria sa de vârstă. Micii fotbaliști au avut o evoluție excelentă pe parcursul turneului și au reușit să învingă în finală echipa Știința Miroslava, cu scorul de 2-0.

Grupa de copii născuți în 2014, antrenată de Bogdan Pantea, a avut o performanță notabilă și a reușit să ajungă până în finala competiției. Într-un meci decis la loviturile de departajare, Juniorul Suceava a pierdut cu scorul de 3-4 în fața gazdelor de la Junior Botoșani, ocupând astfel locul 2. La cea mai mare categorie de vârstă, grupa de 2012 de la Juniorul Suceava, antrenată de Adrian Stîncă, a încheiat competiția de la Botoșani pe locul 3.

Micii fotbaliști au obținut victoria în finala mică împotriva echipei Unirea Ruginoasa, cu scorul de 1-0. Turneul continuă în perioada 14-16 iunie pentru grupele 2011, 2013, 2015 și 2017.

Subiecte în articol: sport juniorul suceava

x close