Antena 3 Suceava Sport Suceveanul Albert Hofman va evolua la Oțelul Galați în următorul sezon al SuperLigii

Suceveanul Albert Hofman va evolua la Oțelul Galați în următorul sezon al SuperLigii

Universitatea Cluj a anunțat recent că a ajuns la un acord cu formația Oțelul Galați pentru împrumutul atacantului Albert Hofman. Jucătorul sucevean în vârstă de 21 de ani va evolua pentru fosta campioană a României până la finalul sezonului 2024-2025, când se va întoarce la echipa ardeleană. În cei doi ani petrecuți la Universitatea Cluj, Hofman a marcat 7 goluri în cele 39 de partide în care a fost utilizat și a contribuit cu 2 assist-uri.

Suceveanul Albert Hofman va evolua la Oțelul Galați în următorul sezon al SuperLigii
de Redacție Antena 3 Suceava    |    19 Iun 2024   •   14:40

Transferul la Oțelul Galați reprezintă o nouă oportunitate pentru Albert Hofman de a se afirma și de a evolua mai mult în primul eșalon fotbalistic. Conform site-ului oficial al clubului gălățean, Hofman se află deja în lotul echipei care participă la un stagiu de pregătire montan la Vatra Dornei.

În cei doi ani petrecuți la Universitatea Cluj, Hofman a marcat 7 goluri în cele 39 de partide în care a fost utilizat și a contribuit cu 2 assist-uri. Dintre aceste meciuri, 8 au fost în Superliga, 28 în Liga a II-a, iar 3 în Cupa României.

În partea a doua a sezonului precedent, atacantul a fost împrumutat la Unirea Dej, unde a reușit să înscrie 3 goluri în 10 partide. Pe lângă evoluțiile sale în competițiile interne, Hofman are și 10 prezențe în naționala Under-19 a României, pentru care a marcat de două ori. De asemenea, el este eligibil pentru regula Under-21, un aspect important pentru echipele din primele două ligi din România, care sunt obligate să utilizeze jucători tineri în teren.

Subiecte în articol: sucevean sezon sport

x close